roller88
877 poze   29469 vizite

Palmares

Diplomele si cupele mele:
Pagini: 1 2 3 4
placheta Germania 2008
placheta Germania 2008
Diploma Expo-Nationala 2007
Diploma Expo-Nationala 2007
Diploma Gherla 2008
Diploma Gherla 2008
cupa campion Gherla 2008
cupa campion Gherla 2008
placheta expo nationala 2007
placheta expo nationala 2007
diploma Debrecen 2008; Expozitia Europeana de Roller, o expozitie din calea afara de naspa:P...
diploma Debrecen 2008
diploma Lugoj 2008
diploma Lugoj 2008
fisa albitraj Kosice 2008; Femela Galbena pui din 2008...
fisa albitraj Kosice 2008
diploma ExpoCluj2009; ...
diploma ExpoCluj2009
placheta expo Cluj-N 2009
placheta expo Cluj-N 2009
nitra
nitra
Nitra 2009 (2); Catalogul detailat Roller de Cluj
Nitra 2009 (2)
Pagini: 1 2 3 4


Comentarii album • 11
Nume:



andreicj 5 noiembrie 2013  
felicitari
succes in continuare
Răspunde   Raportează
victor20 1 februarie 2011  
frumoase , cat mai multe !
Răspunde   Raportează
alinmaier 18 august 2010  
LA MAI MARE.
Răspunde   Raportează
anonim
aligator_66 19 ianuarie 2010  
AS DORI 4 PERSCHI DE PORUMBEI CUM POT DA DE TINE??
Răspunde   Raportează
Roller88 19 ianuarie 2010  
AS AVEA VREO 6 PORUMBOI ROSII 3 PORUMBITE ROSII 2 PORUMBITE GALBEN O PORUMBITA NEGRU CU ALB SI VREO 4 PUI 3 GALBENI SI UNU ROSU. GASESTI NR D TEL LA CONTACT.MS;)
Răspunde   Raportează
Roller88 19 ianuarie 2010  
CU 12 BUCATI T POT AJUTA DA CU MAI MULTI NU PREA PRETUL ESTE 100 RON PERECHEA DACA IEI 10 - 12 80RON PERECHEA. NR D TEL SAU ADRESA GASITI LA CONTACT;).
Răspunde   Raportează
anonim
marius 19 ianuarie 2010  
nr meu de tel.este 0742894574Mersi
Răspunde   Raportează
anonim
marius 19 ianuarie 2010  
m-ar interesa 20 de porumbei faca ai putea lua legatura cu mine ar fi extraordinar
Răspunde   Raportează
anonim
mekeke11 19 ianuarie 2010  
Foarte frumosi porumbeii.As vrea sa stiu si eu pretul
Răspunde   Raportează
anonim
alynutzza:X:* 24 aprilie 2009  
Bafta in continuare si sa primesti cat mai multe diplome si trofee!!!:X:*:*
Răspunde   Raportează
petsfan 7 martie 2009  
-succes in continuare la expozitii!
Răspunde   Raportează
Către: roller88

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.